Perakende sektörünün bir nevi devi olan A101 Market, açıldığı günden beri büyümeye devam ediyor. 2020 sonu itibariyle 10.001 marketini açan A101 Market dünyanın en hızlı büyüyen beşinci şirketi unvanını kazanmıştır.

Türkiye'nin en yaygın zinciri olmanın yanı sıra 60.000 çalışanı ve 600'ün üzerinde tedarikçisi ile perakende sektörünün öncü şirketleri arasındadır. Müşterilerinin tercihini merkezine koyarak tedarik zincirinin yapısını oluşturan A101'de, gerekli denetim, kalite ve tedarik standartlarını geçen ürünlerden yalnızca müşteri memnuniyetini sağlayan ürünler raflarda yerini almaktadır. 12 yıllık tecrübesiyle müşterileri, çalışanları ve tedarikçileri başta olmak üzere tüm müşteri ilişkilerini güven üzerine kuran A101 Market yenilikçi ve dinamik yapısıyla perakende sektörünün en yaygın zinciri olmaya devam etmektedir.

Biz calisma-saati.com olarak en güncel bilgilerle A101 Market şubelerini siz kullanıcılarımız için sayfamıza ekledik. An itibariyle 10.687 şubesi ile hizmet veren A101 Market'in iletişim bilgileri, adres bilgileri, kaçta açılıp kaçta kapandığını en güncel bilgilerle kolayca sayfamızda bulabilirsiniz.