Evde olduğumuz bu günlerde zamanımızı geçirmek için birçok şey yapıyoruz. Egzersiz yapmak, yeni tarifler denemek, sosyal medyada zaman geçirmek... Bunların dışında kitap okuma da bu dönemde artan faaliyetlerden. Bununla birlikte online kitap satış sitelerinde alışverişler de arttı. 

''Vakit nakittir.'' sözüyle 1985 yılında kurulan Kitapyurdu, okuyucu aradığını bulsun; aradığını zamanında bulsun aynı zamanda da en uygun ekonomik şartlarda bulsun diye kurulan bir online kitap satış sitesidir. Pandemi dönemiyle artan okuma oranlarıyla Kitapyurdu gibi birçok online kitap satış siteleri rövanşta. Aynı zamanda Kitapyurdu sadece internetten satış yapan bir kitabevi değil, aynı zamanda kültür hayatımızla ilgili konularda herkese açık bir bilgi ve buluşma merkezi olabilmek arzusundadır. 

Biz calisma-saati.com olarak Kitapyurdu'nun Teslim Noktalarını siz kullanıcılarımız için sayfamıza ekledik. Kitapyurdu Teslim Noktaları'nda siz kargonuzu değil, kargonuz sizi bekler. Siparişinizi istediğiniz zaman teslim noktalarından alabilir, üstelik kargo ücreti ödemezsiniz. Türkiye'nin birçok yerinde olan bu teslim noktalarında kargo ücreti ödemezsizin hızlıca siparişinize ulaşabilirsiniz. Ayrıca bir kafe işletmesi veya bir mağazanız varsa siz de Kitapyurdu'na başvuru yaparak işletmeniz bir teslim noktası olabilir. 

Kitapyurdu Teslim Noktasının Avantajları Nelerdir? 

♦ Sipariş oluştururken herhangi bir Teslim Noktasını seçtiğinizde kargo ücreti ödemezsiniz. 

♦ Nakit ödeme seçeneği bulunan Teslim Noktalarında siparişinizin ödemesini teslimat esnasında yapabilirsiniz. 

♦ Siparişinizi size en yakın Teslim Noktamızdan kendiniz alarak kargo beklemezsiniz. Çünkü Teslim Noktalarında kitaplarınız sizi bekler. 

♦ Alışverişinizin Kargo Metodu adımında, "Kargo" veya "Kapıda Nakit ödeme" seçeneklerinde dilediğiniz Teslim Noktasını kolayca seçebilirsiniz.

Kitapyurdu teslim noktalarının adres bilgilerini, iletişim bilgilerini, kaçta açılıp kaçta kapandığını, teslim noktasının hangi kafe veya mağazalarda olduğunu kolayca sayfamızdan ulaşabilirsiniz.