Siz değerli kullanıcılarımızın katkılarıyla ülkemizin en kapsamlı rehberi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Özellikle de bu pandemi döneminde hem sağlıkçılar hem de hastaneler çok rağbet gördü. Biz Çalışma Saati olarak bu bilgileri güncelleyerek sizlerin hizmetinize sunuyoruz...

Sağlığın ne kadar önemli olduğunu pandemiyle birlikte daha iyi anladık. Her geçen gün yeni hastaneler, aile ocakları, eğitim ve araştırma hastaneleri açıldı ve binlerce yeni doktor bu yeni açılan sağlık kuruluşlarında görev yapmaya başladı.

Tüm kurum ya da kuruluşların güncel iletişim bilgilerine, mesai saatlerine ve daha binlerce bilgiye ulaşmak artık çok kolay!

Biz Çalışma Saati olarak İstanbul'daki bütün Eğitim ve Araştırma Hastanelerini, Devlet Hastanelerini, Şehir Hastanelerini, Ağız ve Diş Polikliniği, Özel Hastaneleri ve binlerce sağlık kuruluşların iletişim bilgilerini en güncel bir şekilde sizlere sunmaya devam ediyoruz. Ayrıca bu hastanelerde çalışan doktorların da iletişim bilgilerine ve mesai saatlerine de en güncel bilgileriyle sayfamızda bulabilirsiniz.