Reklam İşbirliği

Çalışma Saati olarak Türkiye' nin en kapsamlı rehberi olma yolunda siz değerli kullanıcılarımızın katkılarıyla hızla ilerliyoruz. Çalışma Saati ücretsiz bir rehberdir ve Wikipedia’ ya benzer bir şekilde çalışır. Özel Kullanıcılar ve Müşteriler istediği zaman Kamu Daireleri, Mağazalar, Doktorlar vb. rehberimize kayıt altına alabilir. Her ay 4 milyondan fazla kullanıcı burada firmaların çalışma saatleri ve kurumların mesai saatlerini incelemektedir.   

İşletme sahibi kullanıcılarımız işletmelerini kaydederek rehberimizi daha da genişletmektedir. Siz de eğer bir işletme sahibiyseniz; işletmenizi duyurmak ve reklamınızı yapmak istiyorsanız, rehberimize kaydınızı yaparak potansiyel müşterilerinizin size daha kolay ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Rehberimizde işletmeler ; 15 gün veya 1 ay süren reklam paketlerinden yararlanabilirler. Reklamlar sitemizin ana sayfasında yayımlanır. Tek yapmanız gereken iletişim kısmında verilen e-mail adresimiz veya sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla bize ulaşmak! Reklam verebilmek için işletmenizin tanıtım yazısının ekibimize iletilmesi ve reklam verenin işletmenin yetkilisi olması gerekmektedir. Sadece bu kriterlere uygun ilanlar değerlendirmeye alınacaktır. 

İşletmenizin reklamını sayfamızda yayınlanmasını istiyorsanız buradan bize ulaşın...

Google AdWords Ortaklığı

İşletmenizin ya da markanızın tanınırlığı için Google AdWords'te reklam mı vermek istiyorsunuz?

Google AdWords her bütçeye uygun reklam hizmeti sunan bir platformdur. Adwords üzerinden reklam vererek hem milyonlarca kullanıcıya ulaşabilir hem de en uygun reklam alanını bulabilirsiniz. Kullanıcılar; ilgi alanlarına, yaşadığı bölgeye hatta yaşlarına özel olarak kategorileştirilmiş reklamlar göreceğinden dolayı kampanyanız internet kullanıcılarını müşteriniz haline getirebilir!

Calisma-saati.com bir rehber sitesi olduğundan dolayı birçok kullanıcı işletmelerin iletişim bilgilerini veya çalışma saatlerini merak edip sayfamızı ziyaret etmekte. Böylelikle Google AdsWords kullanıcının hangi alanda arama yaptığını anlıyor. Örneğin bir restoranın iletişim bilgilerini öğrenmek için calisma-saati.com sayfasına girdiğinizde Google AdWords sizi "restoran", "cafe", "pastane" gibi başlıklarla değerlendiriyor ve size en uygun reklamı gösteriyor. Peki bu durum reklam verenler için nasıl bir avantaj sağlayabilir?

Google AdWords'te reklam verirken kullanıcı hedef kitlenizi ayarlamak reklam isabeti açısından oldukça önemlidir. Ayarladığınız hedef kitlesiyle beraber düşük bütçeyle bile yüksek bir dönüt alabilirsiniz.

İlk olarak reklam kampanyanızda  Araçlar Ayarlar/Paylaşılan Kitaplık/Kitle Yöneticisi kısmından hedef kitle oluştura tıklıyoruz. Yeni Özel segment oluşturup  "Belirli web sitesi türlerine göz atan kullanıcılar" kısmına sayfamızın linkini yapıştırıyoruz. Kampayanızın hedefleme kısmında oluşturduğumuz özel segmenti seçerek reklamın hedef kitlesini belirliyoruz. 

    Böylelikle reklam sitemiz alanlarında gösterilmeye başlar.

    Reklam kampanyanızda başarılar dileriz.