Siz değerli kullanıcılarımızın katkılarıyla ülkemizin en kapsamlı rehberi haline gelen, aradığınız her sektörden her iş yerinin ve kamu kuruluşlarının bütün bilgilerine ulaştığınız Çalışma Saati şimdi de yepyeni özelliği olan Değerlendirme ve Yıldız Ver uygulamalarıyla kullanıcılarımızın hizmetinde... İnternet dünyasında eksikliğini gördüğümüz ve kullanıcılarımızın talepleri doğrultusunda geliştirdiğimiz bu uygulama ile, hizmet aldığınız her sektörden iş yeri ve kamu kuruluşu ile alakalı olumlu ya da olumsuz değerlendirmeleri yapabilecek ve bütün bu iş yerlerine iletmek isteğiniz mesajları Çalışma Saati üzerinden yollayabileceksiniz.

Yıldız Ver ve Değerlendirme bütün kullanıcılarımıza çok yönlü fayda sağlayacaktır. Örneğin bir iş yerinden memnun kalmadığınızda yapacacağınız değerlendirme ile hem şikayetlerinizi dile getirecek hem de bu iş yerine eksiklerini gidermesi için fırsat sunabileceksiniz ya da bir iş yerinden olumlu sonuçlar aldığınızda memnuniyetiniz bildirerek diğer kullanıcıların da sizin gibi faydalanmasını sağlayabileceksiniz. Ayrıca gideceğiniz bir iş yeri ile ilgili yorumları da okuyarak hizmet almadan önce fikir sahibi olabileceksiniz. 

Peki bu uygulamayı nasıl kullanacağız dediğinizi duyar gibiyiz. Yıldız Ver ve Değerlendirme' yi kullanmak için sizleri www.calisma-saati.com adresimize davet ediyoruz. Gerisi ise çok kolay...  Değerlendirmek ve Yıldız vermek istediğiniz kayıtta bulunan '' Şimdi Değerlendir'' düğmesine tıkladığınızda ekranınızda yeni bir pencere açılacaktır. Açılan pencerede ilgili işletme, kuruluş vb. hakkında 5 dereceli yıldız seçeneği karşınıza gelecektir. Yıldızların anlamları şu şekildedir: 

1 Yıldız: Kötü

2 Yıldız: Fena Değil

3 Yıldız: Ortalama

4 Yıldız: İyi

5 Yıldız: Harika anlamına gelmektedir. 

Dilediğiniz işletme ve kuruluş için ya da Çalışma Saati için uygun gördüğünüz değerlendirmeyi yapıp yıldızı verebilirsiniz. Ardından eğer isterseniz alt kısımda en az 100 karakter olacak şekilde yorumlarınızı da yazabilirsiniz. Son olarak e-posta adresinizi yazarak değerlendirmenizi bizlere gönderebilirsiniz. Değerlendirmeniz site yöneticilerimiz tarafından kontrol edildikten sonra rehberimizde yayınlanarak bütün Çalışma Saati kullanıcılarının bilgisine sunulacaktır. Değerlendirmelerde hakaret, şiddet vs. içeren yorumlar yayınlanmayacaktır. 

Bu yepyeni özelliğimizin bütün kullanıcılarımız için oldukça faydalı olacağınızı düşünmekteyiz. Yapacağınız yorumlar ve vereceğiniz yıldızlar diğer kullanıcılarımıza referans olacaktır. Siz değerli kullanıcılarımızın katkılarıyla bugün Türkiye' nin en kapsamlı rehberi olan Çalışma Saati' ni yine sizlerin işletmeler için yapacağı yorumlarla geliştirmeye devam edip sizlerin maksimum faydayı sağlaması için çalışmaya devam edeceğiz. 

Alacağınız bütün hizmetlerden memnun kalmanız dileğiyle...  

Saygılarımızla,  

Çalışma Saati