Evlerimiz, kendimizi en güvende hissettiğimiz ve en huzurlu olduğumuz yerlerdir. Tüm gün çalışıp uzun ve yorucu mesai saatlerinden sonra evimize geldiğimizde nasıl da huzur kaplar içimizi, ya da ders çalışma saatlerinden sonra evine dönen bir çocuk nasıl da güven de hisseder kendini evinde. Evlerimiz bu yüzden hayatımızın en önemli parçalarıdır. Hayatımızın en önemli parçası olan evlerimiz için en önemli şey evlerimizin mobilyalarıdır. Yeni bir ev alırken, evlenirken, yeni bir eve taşınırken, ya da eskiyen eşyaları yenileriyle değiştirmek gerektiği zaman ilk aklımıza gelen çalışma saatlerinde bir mobilya mağaza şubesine gitmektir.Böyle güzel telaşların arasında ise en zor şey bir sürü mobilya markasından hangisine gideceğim, gideceğim markanın mağazası nerede var, adresi ve iletişim bilgileri nedir, açılış saati nedir, kapanış saatinden önce yetişebilir miyim gibi sorulardır. Çalışma Saati olarak bütün iş sektörleriyle alakalı her soruya cevap vermek için rehberimizi sürekli geliştiriyor ve güncelliyoruz. Rehberimizde geniş ölçüde yer verdiğimiz sektörlerden biri ise mobilyacılardır. Aradığınız her markanın, bütün şehirlerdeki her şubesine kolaylıkla ulaşmanız için mobilya markalarının mağazalarına geniş ölçüde yer verdik.

Bu yazımızda sizlere biraz da rehberimizde bütün şubelerinin adres, iletişim ve çalışma saatlerinibulabileceğiniz İpek Mobilya' dan bahsedeceğiz. İpek Mobilya 1991 yılında üretime başlamıştır. İpek Mobilya özgün tasarımlarıyla mağazalarında çalışma saatlerinde koltuk takımları kanepeler, yemek odası takımları, genç oda takımları , yatak odası takımları , yatak çeşitleri, bazalar gibi her türlü mobilya çeşidini müşterilerine sunmaktadır. İpek Mobilya mağazalarında mesai saatlerinde fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı mobilya çeşitleri uygun fiyat ve avantajlarıyla satışa sunulmuştur. Ülkemiz genelinde geniş servis ve hizmet ağıyla mesai saatlerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. İpek Mobilya bugün 136 mağazasıyla çalışma saatlerinde müşterilerine hizmet vermektedir. 

Sayfamızı ziyaret edip İpek Mobilya veya diğer mobilya markalarının herhangi bir şubesi için arama yaptığınızda bütün mağazaların adres, iletişim ve çalışma saati bilgilerini kolaylıkla bulabilirsiniz.