Herşeyin başı sağlıktır ve hayatımız boyunca sahip olacağımız en kıymetli şey sağlımızdır. Sağlığı bozulan bir çocuk çalışma saatlerinde okuluna gidemez ya da sağlığı bozulan bir yetişkin mesai saatlerinde işine gidemez veya yaşamı boyunca ailesi için mesai saati hiç bitmeyen bir anne hastalandığında günlük hayatında zorluklar çeker. Ne yazık ki olası sağlıksız koşullar, yanlış beslenme, olumsuz hava şartları veya bir salgın yüzünden hepimiz her an birer hasta adayıyız. Keşke hiç yolumuz düşmese ama bütün bu sebepler yüzünden hastalıklarla karşılaştığımızda çalışma saatlerinde hastane, eczane aile sağlığı merkezi, özel hastaneler, tıp merkezleri gibi sağlık kuruluşlarına gitmek zorunda kalırız.Hastalıklar telaşla birlikte gelir. Hangi hastane hangi eczane nerede, açılış saati nedir, kapanış saatinden önce yetişebilir miyim, nöbetçi eczane nerede, nasıl ulaşırım gibi sorular, hastalıklar esnasında telaşımızı ikiye katlar. Çalışma Saati olarak önceliğimiz kullanıcılarımızın rehberimizden maksimum ölçüde faydalanmasıdır. Bu yüzden insanların en çok ve en sık ihtiyacı olan kurumlara rehberimizde hassasiyetle ve geniş ölçüde yer verdik. 

Çalışma Saati' nde, doktor, hastane, ve bütün sağlık kuruluşlarına ulaşmanız mümkündür. Bir hastalık belirlenmesinden sonra ki en önemli aşama hastalığın tedavi sürecidir. Bu yüzden tüm hastalık süreçlerinde eczaneler büyük ve hayati bir önem taşır. 

Çalışma Saati rehberimizde ayrı yeten ülkemizdeki özel hastanelerin mesai saatleri, devlet hastanelerinin çalışma saatlerini ve sağlık- tıp merkezlerinin hizmet saatlerine ulaşabilirsiniz. Tabi ki doktorların da çalışma saatleri rehberimizde bulunmaktadır. Rehberimizde doktorların uzmanlık alanlarını da belirttik. 

Ülkemizdeki bütün eczaneler siz değerli kullanıcılarımıza en güncel bilgileriyle sunuldu. 

Çalışma Saati' ni ziyaret edip eczane araması yaptığınızda bütün eczanelere adres, iletişim, çalışma saati bilgileriyle ulaşabilirsiniz. Belirli çalışma saati olan, pazar günleri kapalı olan ve hafta içi mesai saatleri dışında ve pazar günleri nöbetçilik esasına göre çalışan eczanelerle ilgili bütün bilgileri sayfamızda saniyeler içerisinde bulabilirsiniz. 

Hastalıkların bütün insanlardan uzak olması dileğiyle... 

Saygılarımızla, 
Çalışma Saati