Güzel olmak, göz kamaştırmak, her ortamda iyi görünmek hemen her kadının önceliklerinden biridir. Bir kadın çalışma saatlerinde işinde, davette, toplantıda, bir aile yemeğinde ya da bir doğum günü organizasyonunda yani bulunduğu hemen her ortamda güzel ve bakımlı olmak için elinden geleni yapar. Bunu sağlamak içinse çalışma saatlerinde bir mağazaya gidip kendisini en yakışan kıyafeti, bir ayakkabıcıya mesai saatinde gidip kıyafetine en uygun ayakkabıyı, bir takı mağazasına açılış kapanış saatleri içerisinde giderek giyimine en uygun takıları seçer.Evinde, çalışma saatlerinde işinde ya da bir organizasyonda kullanacağı herşey kadınlar için oldukça önemlidir. Sevdiği giyim markalarının mağaza şubeleri, ayakkabıcılar takı mağazaları kadınların en uğrak yerleridir. Şık olmak için giyim kuşam, ayakkabı ne kadar önemliyse, kadınlar için şıklıklarının tamamlayıcısı takılar, mücevherler o kadar önemlidir. 

Hemen her kadının ilgisini çeker ışıltılı mücevher mağazaları. Hem şıklarını tamamlamak için hem de yatırım yapmak için mesai saatlerinde bir mücevher mağazasına giderler. Çalışma saati olarak gitmek isteyeceğiniz her kurum, iş yeri mağaza şubesi yani aklınıza gelen her iş yerinin adres, iletişim bilgileri, açılış saati ve kapanış saatini rehberimizde sizlerin bilgisine sunuyoruz. Sürekli yenilenmek ve en güncel bilgileri saniyeler içerisinde sizlere sunmak temel amacımız. 

Rehberimizde geniş ölçüde yer verdiğimiz iş yeri türlerinden biri de kuyumcular, mücevher mağazaları, takı mağazalarıdır ve bu mücevher markalarından biri de pırlanta denilince aklımıza gelen öncü markalardan olan ''Zen Diamond'' dır. 

Zen Diamond ülkemizde pırlantanın lider markalarından biridir ve 1890 yılından beri çalışma saatlerindehizmet vermektedir. Modern tasarımlar ve pırlantalı mücevherleri ile mesai saatlerinde mağazalarına gelen müşterilerine geniş model seçeneği ve her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Çalışma saatleri içerisinde mağaza şubesine gelen müşteriler koleksiyonlarında tektaş, tria, pırlanta alyanslar gibi klasiklerin yanısıra pırlanta ile renkli taşların birleştiği modeller de bulmaktadır. Zen Diamond, pırlantalı saat koleksiyonu ve kravat, kol düğmesi, kalem, cüzdan, kemer gibi pırlantalı aksesuarlar ile mesai saatlerinde mağazalara gelen erkeklere de hizmet vermektedir. 

Zen Diamond ülkemizde 60 yurt dışında 8 olmak üzere toplamda 68 mağazasıyla çalışma saatlerindehizmet vermektedir. Çalışma Saati' ni ziyaret edip Zen Diamond araması yaptığınızda bütün mağaza şubelerinin adres, iletişim, çalışma saati, açılış saati ve kapanış saati bilgilerine ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımızla, 
Çalışma Saati