Hepimizin yüzünü gülümseten bir sözdür: 'Yaşasın yemek yemek'. Yemek yemek zorunlu bir ihtiyacımız olduğu kadar bir keyiftir de. Uzun çalışma saatlerimizde yorulup güç toplarken, sevdiklerimizle bir restoranda hoş vakit geçirirken ya da ailemizden yakınlarımız yoğun mesai saatlerinden sonra eve acıkarak döndüğünde yemek faslı ayrı bir keyfe dönüşür. Fast food yiyecekler hepimizin sevdiği şeyler arasındadır. Hemen her köşede bir markanın fast food şubesine rastlarız.

Fast food restoranlar uzun çalışma saatleriyle şubelerine gelen misafirlerine hizmet verirler. Bir fast food restorana mesai saatleri içerisinde gittiğimizde çıtır tavuklar, hamburgerler, pizzalar ve daha bir çok yemek çeşidine rastlarız. Her fast food restoranın ayrı çalışma disiplini ve farklı bir çalışma saati, hemen her şubesinin değişik açılış saati ve kapanış saati bulunmaktadır. 

Bizler Çalışma Saati olarak her kesimden insanın sıklıkla ziyaret ettiği fast food restoranları adres iletişim ve çalışma saati bilgileriyle rehberimizde siz değerli kullanıcılarımızın bilgilerine sunuyoruz. Rehberimizde bütün şube bilgileriyle yer alan fast food markalarından biri de KFC' dir. KFC sevilen fastfood markalarından biridir. 1930 yılında kurulan KFC ülkemize 1989 yılında girmiştir. Çalışma saatleriiçerisinde bir KFC şubesini ziyaret ettiğinizde Kova menüler, burger menüler, çocuk menüleri, tavuk menüleri, gibi bir çok lezzeti deneme şansınız olacaktır. 

KFC bugün 115 ülkede her gün mesai saatleri içerisinde şubelerine gelen müşterilerine lezzetlerini sunmaktadır. Ülkemizde ise 21 şehirde 104 restoran ile çalışma saatleri içerisinde hizmet vermektedir. Çalışma Saati sayfamızı ziyaret ettiğinizde bütün KFC şubelerinin adres, iletişim bilgileri, açılış saatleri, kapanış saatleri gibi bütün bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımızla, 
Çalışma Saati