Çalışma Saati Kullanıcıların Dikkatine:

Sayfamızda yayınlanan firmalara ait bilgiler; kamuya açık işletme - kuruluş bilgileri, aynı zamanda işletmenin şahsen kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, işletmenin bizzat kendisi tarafından sağlanan bilgilerle sayfamıza kayıt olmasından ve Çalışma Saati kullanıcıları tarafından sayfamıza eklenen kayıtlar tarafından oluşmaktadır.

İnternet sitemizde yayınlanan işletme bilgilerinin çoğunluğu kullanıcıların eklediği bilgilerden oluşmaktadır. Eğer işletmenizi veya firmanızı kendiniz, çalışanınız veya yetki verilmiş bir temsilciniz eklemediyse sistemimize kullanıcılarımız tarafından eklenmiş olabilir. Bu durumda, işletmenizi güncelleyebilir veya yayından kaldırılması için Yasal Uyarı ve Bildiri bölümümüzden ''Kayıt Sildirme Formu" na kolayca ulaşabilirsiniz. Bu formu doldurduğunuz an tarafımıza gelen istek doğrultusunda kaydınız rehberimizden kalıcı olarak silinecektir.

Bu formu doldurmanızın sebebi: Formun tarafımıza gönderilmesinin ardından işletmenizi kara listemize alıp bir daha kayıt edilmemesi için not geçilmektedir. Ayrıca tarafımıza iletişime geçen kişinin işletme yetkilisi olduğunu tescil etmek ve iletişim bilgilerini sağlamak adına; kötü amaçlı, gerçek olmayan taleplerin önüne geçmiş bulunuyoruz. Sosyal medyadan veya yorum bölümünden gelen talepler işleme alınmamaktadır. Form gönderilmemesi halinde ileriki bir zamanda kullanıcıların işletmenizi yeniden kaydetmesi durumunda calisma-saati.com sorumlu değildir.

Kayıt silinme talebi için mail adresimizle iletişime geçilmesi ve formun doldurulması mecburidir.