E-Ticaretin artmasıyla daha da gelişen kargo şirketleri, müşterilerine en hızlı ve güvenilir yollar üretmeye devam ediyor. Bu üretimin bir sonucu olan PTT Kargomat noktaları, müşterilerine 7/24 hizmet vermeye başladı.

Günlük hayat temposunda ihtiyaç duyulan gönderilere anında ulaşabilmek çok önemli hale geldi. Özellikle de pandemi döneminde artan e-ticaret ile birlikte kargo şirketleri gelen yoğun ilgiyle müşterilerini memnun etmeye çalıştı. Hizmetlerinde kalite ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan PTT ise değişen hayat şartları içinde hizmetlerini müşterilerinin ihtiyaçlarına göre şekillendirmeye devam ediyor. Bu düşünceyle hayata geçirilen PTT Kargomat teslimi sayesinde artık gönderilerin alıcısına ulaşmasının zor olabileceği durumlarda, üniversite kampüsleri, öğrenci yurtları, alışveriş merkezleri, büyük marketler, metro ve tren istasyonları, güvenlikli büyük siteler gibi pek çok alanda zaman sınırlaması olmadan gönderilere ulaşılabilecektir.

Peki PTT Kargomat Noktaları Nasıl Çalışıyor?

Kargonuz verilmiş olan PTT Kargomat noktasına gelince size kısa mesaj aracılığıyla hangi noktada ve almanız için gereken şifre otomatik olarak size gönderiliyor.

PTT Kargomat noktasında bilgilerini ve size gönderilen şifreyi veya QR kodunu girerek kargonuzu güvenli bir şekilde alabiliyorsunuz.

PTT Kargomat noktaları 7/24 hizmet verdiğinden dolayı istediğiniz zaman kargonuzu teslim alabilirsiniz.

PTT Kargomat noktalarında teslimat ücreti tahsilatı gerekmeyen kontrollü teslim, nitelikli gönderiler hariç kayıtlı yurtiçi gönderilerinin alıcının talep etmesi veya adresinde bulunmaması durumunda tesliminin sağlanması adına bırakıldığı elektronik dolap sistemidir. Alıcılar gönderilerini Kargomatlardan 7/24 kolay ve güvenli bir şekilde alabilmektedir.

Biz calisma-saati.com olarak PTT Kargomat noktalarının iletişim ve adres bilgilerini siz kullanıcılarımız için sayfamıza ekledik. PTT Kargomat noktalarının en güncel bilgilerine kolayca sayfamızdan bulabilirsiniz.