1971 yılından beri yalnızca en kaliteli kahve çekirdeklerini kullanan, aynı zamanda kahve denilince ilk akla gelen Starbucks; Türkiye'de ilk şubesini 2003 yılında İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde açmıştır. O günden bugüne kadar da Türkiye'nin birçok yerinde şubeleri vardır.

''En kaliteli kahveleri aramak için yaptığımız yolculuklarda, yolumuz büyüleyici ve sıra dışı kahve çekirdekleri ile kesişir.'' sözüyle ilk Starbucks mağazası 1971 yılında öğretmen olan Jerry Baldwin, tarih öğretmeni Gordon Bowker ile yazar olan Zev Siegel tarafından açılmıştır. Aynı zamanda 28 Haziran 2015 tarihi itibarıyla Starbucks 65 ülkede toplam 30.000'in üzerinde mağazasıyla, kahve satın alınması ve kavrulmasında dünyanın bir numaralı şirketi durumundadır. Ülkemizde de şu anlık 497 şubesiyle kahve severlere hizmet etmektedir. 

Biz calisma-saati.com olarak en güncel bilgilerle Starbucks şubelerini siz kullanıcılarımız için sayfamıza ekledik. Ayrıca Starbucks şubelerinin güncel adreslerini, iletişim bilgilerini, kaçta açılıp kaçta kapandığını sayfamızda kolayca ulaşabilirsiniz.