Tam donanımlı, özgür düşünen, araştıran, sorgulayan ve lider öğrenciler yetiştiren; uluslararası arenada söz sahibi bireyler olma yolunda Alaaddin Keykubat Koleji'yle bir adım öndesin! Atatürk ilke ve inkılaplarını, tarihini benimseyen öğrenciler yetiştiren Alaaddin Keykubat Koleji; kurulduğu günden beri dünyadaki gelişmeleri takip ediyor ve uluslararası standartlarda öğrenciler yetiştirmek için uluslararası bir vizyonla emin adımlarla ilerleyen bir eğitimle geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

Alaaddin Keykubat Koleji'nin başarı sırrı da ''Öğretmenlerimizin amacı bilgiyi ezberletmek değil; bilgiye ve çözüme ulaşmada öğrenciye rehberlik etmektir. Dünyayı daha güzel bir yer haline getirecek binlerce kişiyi yetiştirmek ise bizim için en büyük keyiftir.'' diyerek bilgiyi ezberden uzak tutan bir eğitim anlayışıyla öğrencilerini geleceğe hazırlıyor. Geçtiğimiz senelerdeki üniversite sınavlarındaki Türkiye 33.sü ve 41.si gibi eğitimde, sanatta ve sporda da birçok başarılara imza atan Alaaddin Keykubat Koleji Alanya'nın gözde okulu. Ayrıca pandemi döneminde de öğrencilerini yalnız bırakmayan hem örgün eğitimde hem de online sistem üzerinden destekle 2020-2021 eğitim öğretim hayatına hazır.

Sonunda mutlu olacağın sonuçlar alacağından emin olacağın bir süreç için sen de Alaaddin Keykubat Koleji ailesinin bir ferdi ol! Geleceğe yön veren bir gelecek ve başarının doğru denklemi olan Alaaddin Keykubat Koleji 'nin erken kayıt dönemi avantajlarını kaçırmayın!