Kataloglar ve broşürler alışverişin vazgeçilmezleridir. İşletmeler; birçok tanıtım, reklam veya duyuruyu kataloglar üzerinden yayınlamaktadır. Müşteri ile iletişim aracı olma görevi de gören kataloglar, işletmelerin satış stratejilerini belirlemede de önemli bir etkendir. Müşteri açısından da kataloglar önemlidir. Çünkü aylık ve haftalık olarak yayınlanan kataloglar, indirim (vb.) günlerinde müşterilerin hesaplı alışveriş yapabilmelerini sağlar. Fakat her mağazanın katalogunu güncel olarak evde bulundurmak neredeyse imkansızdır. Bu nedenle Calisma-saati.com olarak sitemize yeni bir özellik ekledik. 

Sitemizin E- Katalog bölümü, tüm ziyaretçilerimize ücretsiz, güncel ve erişimi kolay bir şekilde katalog hizmeti vermektedir. Bu bölümde yüzlerce markanın kataloglarını görebilirsiniz. Katalogların ve broşürlerin, aylık veya haftalık yeni serisi çıkması halinde derhal sitemizde de yenilenmektedir. Kısacası sayfamızda her marka ve işletmenin en güncel aktüel katalog ve broşürlerine ulaşabilirsiniz. Böylelikle; indirim veya fırsat günlerini kaçırmamakla kalmaz zamandan da tasarruf etmiş olursunuz. 

Birçok işletmenin ve kamu kuruluşunun; adresini, iletişim bilgilerini, çalışma saatlerini ve kataloglarını aramak veya etrafınızdaki en yakın işletmeleri bulmak Calisma-saati.com' la daha kolay..!