Komagene Çiğköfte' nin bütün şube bilgileri Çalışma Saati' nde siz değerli kullanıcılarımızla... Acının en tatlı, en lezzetli halidir çiğköfte. Ülkemizde çok sevilen ve çoğu insanın tükettiği bir lezzettir. Ülkemizde bu güzel lezzetin doğuşu Şanlıurfa yöresine ait olsa da Adana, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Mardin, Elazığ, Malatya gibi illerde de farklılık gösteren yapımıyla zaman içerisinde ülkemizin genelinde sevilen bir lezzet olmuştur. Bu lezzeti sunan restoran zincirlerinden biri de Komagene Çiğköfte' dir. Ülkemizde 77 ilde 1.000’ e yakın şubesi ve 8 farklı ülkede 26 şubesi ile çalışma saatlerinde bu güzel lezzeti müşterileriyle buluşturmaktadır.

İnsanlar tarafından bu kadar sevilen çiğköftenin hazırlanması, yapılması, yoğrulması oldukça zor ve zahmetli olduğu için çalışma saatinde hizmet veren çiğköftecilerden temin edilmektedir.  Çiğköfte bu kadar sevilen bir lezzet olduğu için mesai saatlerinde hizmet veren çiğköftecilerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu güzel lezzeti tatmak istediğiniz zaman hangi çiğköfteci nerede nasıl ulaşırım diye düşünmek yerine Çalışma Saati' ni ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Çalışma Saati' nde bütün çiğköfte markalarının adresiletişim ve çalışma saati bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere bütün şube bilgileriyle rehberimizde yer alan Komagene Çiğköfte' den bahsedeceğiz. 

İsmini Komagene Uygarlığı’ndan alan Komagene markası , 2005 yılında İstanbul’ da kurularak çalışma saatlerinde hizmet vermeye başlamıştır. 4.200 metrekare alanda kapalı üretim yapan ve tüm Türkiye’ ye ilk ve tek soğuk zincir kırılmadan ürünlerini şubelerin kapısına kadar sevkini gerçekleştiren Komagene, lezzetli ürünlerini mesai saatlerinde müşterileri ile buluşturmaktadır.  Komagene şubelerinde çalışma saatlerindeÇiğköftenin yanı sıra içliköfte,  mezeler, pratik yemekler, pilavlar, makarnalar, tatlılar ve çeşitli içecekler müşterilere sunulmaktadır. 

Düşük yatırım maliyetleri ile franchise’ lik veren Komagene' nin şubelerinin %98’ i franchisee olarak işletilmektedir.  Çalışma Saati' ni ziyaret ettiğinizde bütün Komagene şubelerinin; adresiletişim ve çalışma saati bilgilerini kolaylıkla bulabilirsiniz.