Köfteci Ramiz, Manisa ilinin Akhisar ilçesinde 1928 yılında mesai saatlerinde hizmet vermeye başlamıştır. 2000 yılında açtığı İstanbul-İzmir kara yolu üzerindeki şubesiyle daha bilinir bir hale gelmiş ve kısa sürede her kesimden insanın ilgisini çekmiştir. 2006 yılından itibaren franchising sistemiyle şube sayısını artırarak çalışma saatinde müşterileriyle buluşmaya devam etmiştir. Mesai saatlerinde hizmet veren tüm Ramiz restoranlarında satılan ürünler soğuk zincirle Akhisar’dan taşınmakta ve kalitesinin her noktada aynı kalması sağlanmaktadır. Köfteci Ramiz 31 ilde 150 şube ile mesai saatlerinde lezzet severlerle buluşmaktadır.

Türk mutfağı köklü bir geçmişe ve zengin çeşitliliğe sahiptir. Kebaplar, köfteler, sarmalar, karnıyarıklar, pilavlar ve sayamayacağımız kadar çok lezzet hem evlerimizde hem de çalışma saatlerinde hizmet veren şubelerinde insanlarla buluşmaktadır. Türk mutfağında yöresel yemeklerin başında köfteler gelir. Ana yemek olarak sofralarımızda yerini alan köftenin İnegöl köftesi, Adana köftesi, İçli köfte , İzmir köfte, sirkeli köfte, ekşili köfte, yoğurtlu köfte, kaşarlı köfte gibi bir çok çeşidi vardır. Mesai saatlerinde hizmet veren restoranların menülerinde köfteye yer verdikleri gibi bütün ürünleri köfte üzerine olan restoranlar da vardır.   

 

  Karnınız acıktığında nereye gitsem diye düşünmek yerine sizleri öncelikle Çalışma Saatirehberimize davet ediyoruz. Bütün restoran zincirleri, şubelerinin tüm bilgileriyle Çalışma Saatirehberimizde yer almaktadır.  Siz değerli kullanıcılarımızın ulaşmak isteyeceği bütün restoran zincirlerinin adresiletişim ve çalışma saatibilgilerine rehberimizde geniş ölçüde yer verdik.  Karnınız acıkıp dışarda bir restoranda yemek yemek isteyeceğiniz zaman öncelikle Çalışma Saati' ni ziyaret edip restoranların bütün bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz