İnsanlar hayatlarının her dönemlerinde ihtiyaç duydukları tekstil ürünlerini almak için mesai saatlerinde hizmet veren tekstil mağazalarının yolunu tutarlar. Penti de marka bilinirliği ve marka sadakati alanında ülkemizin en başarılı markalarından ve tekstil mağazalarından biridir. Ülkemizde 60 ilde 300’den fazla, yurt dışında ise 29 farklı ülkede, 106 mağazası ile çalışma saatlerinde hizmet vermektedir ve ev giyim / plaj giyimin öncü markalarından Penti ' nin bütün mağazaları çalışma saatleri, adresleri ve iletişim bilgileriyle birlikte Çalışma Saati rehberinde bulunmaktadır.

Yediden yetmişe her insanın ihtiyacıdır çoraplar, iç çamaşırları pijamalar, ev kıyafetleri... Örneğin insanların çalışma saatlerinde iş kıyafetlerinin altına giyecekleri çoraplar, günlük hayatımızda giyeceğimiz pijamalar ya da bir öğrencinin üniformasının renklerine uygun giyeceği çoraplar oldukça önemlidir. Gelişen dünya, sürekli artan nüfus ve ihtiyaçlarla birlikte çalışma saatlerinde hizmet veren mağazaların sayısı artmakta ve her geçen gün mağazalara bir yenisini eklemektedirler. 

Hayatın akışı içerisinde hep bir koşuşturma halindeyken ve hep bir yerlere yetişme telaşımız varken en çok karşılaştığımız sorular; hangi mağaza nerede, gideceğim bankanın yakınımda şubesi var mı, en yakın eczane nerede, resmi işlemler için gideceğim devlet dairesinin iletişim bilgisi nedir gibi sorulardır. Bu ve bunun gibi yüzlerce sorunuzun cevabını vermeye çalıştığımız Çalışma Saati rehberimizde, bütün sektörlerden iş yerlerinin bilgilerine yer verdiğimiz gibi mağazaların adres, iletişim ve mesai saati bilgilerine de geniş ölçüde yer verdik. Bu yazımızda sizlere bütün mağazaların bilgilerine yer verdiğimiz Penti' den bahsedeceğiz. 

Penti, 1950 yılında kurulup çalışma saatlerinde hizmet vermeye başlamıştır. 1970 yılında Öğretmen Çorap adını alan markası o yıllarda Bayrampaşa’ da kurulan ilk üretim tesisiyle mesai saatlerinde hizmet vermeye başlamıştır. Markalaşma sürecinde 1984 yılında Penti adını alarak serüvenine devam etmiştir. Lyca’ yı ilk defa başaralı bir şekilde ince kadın çorabında kullanarak Penti; “Fit15” külotlu çorap ile pazarda büyük bir yer edinip mesai saatlerinde müşteriyle buluşmuştur. Penti, ince kadın çorabının yanında çocuk çorabı, erkek çorabı, ev giyimi, iç giyim, bikini, mayo, plaj giyimi ürünlerini de ekleyerek büyümeye devam etmiştir. Uluslararası standartlarda üretim yapan tesislerinde bugün çalışma saatlerinde 86 milyon çift çorap üretmektedir. 

Çalışma Saati' ni ziyaret ettiğinizde bütün mağazaların adres, iletişim ve çalışma saati bilgilerine saniyeler içerisinde ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımızla, 
www.calisma-saati.com