Vatan Bilgisayar 1983' te Türkiye’nin ilk Bilgisayar Mağazası olarak çalışma saatlerinde hizmet vermeye başlamıştır. 2002 yılında ülkemizin ilk Teknoloji Hiperstore mağazasını açarak mesai saatlerinde teknoloji ürünlerinin satışına başlamıştır. Haftanın 7 günü 54 ilde 132 mağazası ile çalışma saatinde her türden teknolojik ürünü çalışma saatlerinde müşterileri ile buluşturmaktadır. Vatan Bilgisayar müşterilerine satış için olduğu kadar satış sonrasında da mesai saatlerinde tam destek vermektedir.İnsanlığın faydasına kullanıldığı sürece en yararlı ve vazgeçilmez olan şey teknolojidir. Teknolojinin gelişmesi hayatımıza çok büyük kolaylık sağlamakta ve yaşam kalitemizi arttırmaktır. Örneğin bilgisayarlar çalışma saatlerinde işimizde sayısız kolaylıklar sağlarken, gelişen elektronik ev aletleri evlerimizde bize büyük faydalar sağlamaktadır. Başlı başına internetin ise hayatımıza sağladığı olumlu etkileri saymakla bitmez. En basit örnekleri verecek olursak; mesai saatinde iş yerlerinde bilgi akışı için, ders çalışma saatlerinde bir öğrencinin ödev araştırması yapması için, bankacılık işlemlerini yapmamız için, aradığımız her bilgiye ulaşmamız için, yani sayamayacağımız kadar birçok faydasıyla internet hayatımızın bir parçası olmuştur.

Yine teknolojinin gelişmesiyle küçülen ancak işlevi büyüyen cep telefonları insanlar için hayati bir önem taşımaktadır. Son teknoloji akıllı telefonlar bir bilgisayarın yapacağı birçok işlemi ve daha fazlasını yaptığı için hem mesai saatlerinde işinde hem de sosyal hayatında insanlar için büyük önem taşımaktadır. Hayatımızın bu kadar içinde olan bütün teknoloji mağazalarını siz değerli kullanıcılarımız için Çalışma Saati' nde kayıt altına aldık. Aradığınız bütün bilgisayar, akıllı telefon, fotograf makineleri, küçük ev aletleri gibi bütün son teknoloji ürünleri bulabileceğiniz mağazalar; adres, iletişim ve çalışma saati bilgileriyle rehberimizde yer almaktadır. 

Çalışma Saati' ni ziyaret ettiğinizde ülkemizde hizmet veren bütün Vatan Bilgisayar şubelerinin adres, iletişim ve çalışma saati bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

İnternet hızınızın hep yüksek olması dileğiyle...