Çocuklarımız en kıymetli varlıklarımızdır. Geleceğin güvencesi olan çocuklar için her anne baba onların iyi yetişmesi, iyi yaşaması için mesai saatlerinde işlerinde çalışıp çabalarlar. Bir bebek dünyaya geleceği anne karnındayken onun için hazırlıklar yapılmaya başlanır. Bebek odası hazırlığı, giyimi, banyosu gibi birçok hazırlık bebek dünyaya gelmeden yapılmaya başlanır ve anneler en tatlı telaşları olan hamilelik sürecinde çalışma saatlerinde bebek çocuk mağazalarını ziyaret ederlerModanın gelişmesiyle birlikte bebek ve çocuklar için de çalışma saatlerinde hizmet veren mağazaların sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu mağazalarda çocuk giyim tekstil ürünlerinden bebek odası ürünlerine, banyo bakım malzemelerinden emzirme ürünlerine, oyuncaktan çocuk kitabına kadar bir çok ürün bulunmaktadır. Her tarzdan bebek ürünleriyle hizmet veren markalardan biri olan ebebek de bütün mağaza şube bilgileriyle siz değerli kullanıcılarımızın bilgilerine sunulmuştur. 

ebebek 15 yıldır anne- babalara ve anne baba adaylarına çalışma saatlerinde hizmet veren bir mağazalar zinciridir. ebebek; annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar bütün ihtiyaçlarını bulabileceği bir markadır. Çalışma saatlerinde güler yüzlü ve uzman kadrosuyla yüksek hizmet standarlarında mağaza şubelerinde müşterileri karşılarken, 24 saat online alışveriş hizmeti vermektedir.
ebebek bugün ülkemizde 42 ilde, 106 mağazasıyla mesai saatlerinde müşterilerini karşılamaktadır. 

Çalışma Saati rehberi olarak siz değerli kullanıcılarımıza önerimiz; bilinçli alışveriş yapmak istiyorsanız mağazaların kampanyalarını takip etmenizdir. Bu konuda ebebek şubeleri, özel kampanyalarla anne ve babaların en büyük destekçisidir. 

Siz değerli kullanıcılarımız Çalışma Saati' ni ziyaret ettiğinizde bütün ebebek mağaza şubelerinin adres, iletişim, açılış saati ve kapanış saati bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımızla,
Çalışma Saati