Evlerimiz en özel alanlarımız en güvenli limanlarımızdır. Sevinçlerimizin, üzüntülerimizin, neşemizin, yorgunluklarımızın, güzel günlerimizin en büyük şahitidir evlerimiz. Tüm gün mesai saatlerinde çalıştığımız işimizden evimize döndüğümüzde günün yorgunluğunu en sevdiğimiz koltuğumuza oturduğumuzda çıkarırız. Okulunun çalışma saatlerinde derslerine giden bir öğrenci odasında çalışır, dinlenir vaktini geçirir. Hayatı boyunca her daim mesai saati devam eden anneler ailesi için hep en iyisini yapmaya çalışırken hep evini iyileştirmeye güzelleştirmeye çalışır.Hayatımızın en değerli parçası olan evlerimiz için en önemli olan şey mobilyalardır. Evlenirken, yeni bir ev kurarken ya da yeni bir eve taşınırken evimizi kurmaya çalışma saatinde bir mobilya mağaza şubesine giderek başlarız. Ev kurma sürecinde mobilya seçimi zordur. Hem mesai saatinde gideceğimiz mağaza şubesini seçmek hem de hangi tarz mobilya alacağımıza karar vermek oldukça zordur. 

Çalışma Saati olarak en tatlı telaşlarınızda mobilya seçeceğiniz zaman sizlere destek olmak için bütün mobilya markalarını, bütün mağaza şubelerini adres, iletişim ve çalışma saati bilgileriyle kayıt altına aldık. Yeni bir mobilya almak istediğinizde seçeceğiniz herhangi bir markanın bütün mağaza şubelerinin bilgilerini ülkemizin en geniş ve kapsamlı internet rehberi olan Çalışma Saati' ni ziyaret ederek bulabilirsiniz. 

Biraz da siz değerli kullanıcılarımıza Çalışma Saati' nde bütün mağaza şubesi bilgilerine ek olarak adres, iletişim ve çalışma saati bilgileriyle yer alan Kelebek Mobilya' dan bahsedelim: 

Ülkemizin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek 1935 yılında kurulmuştur. Kelebek Mobilya çalışma saatlerinde Düzce' de 40 bini kapalı 186 bin metrekarelik bir alanda mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımları üretmektedir. Türkiye' nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Kelebek, çok geniş bir ürün yelpazesiyle, panel mobilya sistemleriyle şık, kullanışlı, kaliteli koleksiyonları ile mağazalarında mesai saatlerinde müşterilerini beklemektedir. 

Kelebek Mobilya bugün ülkemizde 118 mağazasıyla mesai saatlerinde hizmet vermektedir ve Çalışma Saati' ni ziyaret ettiğinizde bütün bu mağazaların adres, iletişim, açılış saati, kapanış saati bilgilerini kolaylıkla bulabilirsiniz. 

Henüz rehberimizle tanışmadıysanız sizleri de Çalışma Saati sayfamıza bekleriz. Rehberimizi kullanarak istediğiniz her kurum, kuruluş, mağaza, market şubeleri, bankalar, devlet daireleri gibi ihtiyacınız olan her kurumun bilgilerine ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımızla, 
Çalışma Saati