Makyaj malzemeleri, kremler, parfümler, deodorantlar, nemlendiriciler, yaşlanma karşıtı ürünler ve sayamayacağımız daha bir çok ürün kuşkusuz bir çok kadının vazgeçilmezlerindendir. Kadınlar güzel görünmek, bakımlı olmak için oldukça hep çaba sarfederler. İşinde mesai saatlerinde, evinde, özel hayatında, yada bir davette güzel ve bakımlı olmak kadınların en önemsediği konulardandır. Aslında sadece kadınlarla sınırlandırmamak gerekir. Günümüz erkekleri de hem işinde çalışma saatlerinde hem de günlük hayatında bakımlı olmaya özen göstermektedir.Kadınlar her gün işinde çalışma saatlerinde ve günlük hayatında kullandıkları kozmetik ürünlerin kalitesine oldukça dikkat etmektedirler. Yoğun bir şekilde kozmetik ürünleri kullananlar bu ürünlerin cilt tipine uygun olmasına ve bitkisel olmasına özen göstermektedirler. 

Bitkisel kozmetik ürünleri deyince biliyoruz ki çoğu kadının aklına ilk gelen markalardan biri Yves Rocher' dir. 

Yves Rocher 1959 yılında Fransa' nın Bretagne bölgesinde kurulmuştur ve hala bu bölgede ürünlerde kullanılan bitkilerin büyük bölümü organik olarak yetiştirilmektedir. Mesai saatlerinde çalışan araştırma ve geliştirme kadrosuyla birçok yeni ürün keşfederek doğaya ve çevreye zarar vermeyen kozmetik ürünleri müşterilerine sunmaktadır. 

Çalışma saatlerinde bir mağaza şubesine gelen müşterilerine cilt bakımı ve makyaj önerileri, cilt analizleri, ürünler ve kullanımları ile ilgili her türlü uzman tavsiyesi gibi ekstra hizmetler de verilmektedir. 

Yves Rocher bugün Türkiye' de 38 şehirde 140 satış noktasıyla mesai saatlerinde hizmet sunmaktadır. 

Siz değerli kullanıcılarımız Çalışma Saatine girerek bir Yves Rocher şubesi aradığınızda bütün şubelerinin adres, iletişim, açılış saati ve kapanış saati gibi bütün bilgilerine ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımızla, 
Çalışma Saati