En değerli varlıklarımız olan çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Bir anne babanın en çok önemsediği en çok değer verdiği varlıklarıdır çocukları. Çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak için her gün yoğun iş temposunda yoğun mesai saatleriyle çalışır çabalarlar. Anne babalar çocuklarının beslenmesinden giyinmesine, günlük ihtiyaçlarından ders çalışma saatlerine kadar her şeyleriyle kendi mesai saatlerinden arta kalan zamanlarda ilgilenirler.Bir çocuk için en önemli şeylerden biri odalarıdır. Hem çocukların gelişimi hem kendi yaşam alanlarını oluşturup sorumluluk bilincine sahip olmaları için hem de ders çalışma saatlerini verimli geçirmeleri için çocukların bir odaya sahip olması oldukça önemlidir. 

Anne babalar çocukları büyürken, onlara bir oda yaratmaya karar verdiklerinde mobilya mağazası şubelerini ziyaret ederler. Bir eşya almaya karar verildiğinde onu almak kadar önemli olan bir şey de onu nerede bulacağımız sorusudur. Hangi mobilya markasının şubesi nerede, adresi iletişim bilgileri nedir, açılış saati kapanış saati nedir gibi bilgiler sahip olmamız gereken bilgilerdir. İşte bütün bu bilgilere siz değerli kullanıcılarımız için Çalışma Saati' nde geniş ölçüde yer verdik. Rehberimizde bütün şubeleriyle bulacağınız markalardan biri Çilek Mobilya'dır. 

Ülkemizde 1995 yılında kurulan Çilek Mobilya bebek, çocuk, genç odası alanlarında uzmanlaşmıştır. Özgün, fonsiyonel ve güvenli modelleri ile mesai saatleri içerisinde şubelerine gelen müşterilerine hizmet vermektedirler. Çilek Odası konsepti ile şubelerinde bebek, çocuk ve genç odası mobilyaları ve aksesuarları çalışma saatleri içerisinde mağaza şubelerinde satılmaktadır. 

Çilek Mobilya ürünleri 71 ülkede 500' ü aşkın şubesiyle mesai saatleri içerisinde mağazalara gelen müşterilerine hizmet vermektedir. 

Çalışma Saati' ni ziyaret ettiğinizde bütün Çilek Mobilya mağazalarının adres, iletişim bilgileri, açılış ve kapanış saati bilgilerine ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, 
Çalışma Saati