Her kadın güzeldir ve özeldir... Hayatın yükünü en çok kadınlarımız sırtlar. İşlerinde çalışma saatlerinde çalışırlar, evlerinde çalışırlar. Bir kadın anneyse eğer, çocukları için mesai saati hiç bitmez bir annenin. İşlerinde çalışma saatlerinde çalışan, evlerinde mesai saati sonsuz olan kadınlar için güzel olmak bakımlı olmak en vazgeçilmezlerindendir. Güzel giyinip temiz ve bakımlı olmaya çalışırlar.Kadınların bu bakımlı olma çabasında tamamlayacılarından biri aksesuarlarıdır. Örneğin işin çalışma saatlerinde giydiği bir takım elbiseye uygun bir kolye ya da bir davette elbisesine uygun bir küpe bir bileklik şıklıkları için güzel bir dokunuştur. Bu yüzden ışıltılı takı mağazaları kuyumcular, gümüşçüler kadınların en sevdiği mağazalardandır. 

Her gün zamanla yarışan hem işinde çalışma saatlerinde hem de evinde bitmek bilmeyen mesai saatlerinde hep bir koşturma içinde olan kadınlarımız için gitmek isteyeceği ulaşmak isteyeceği her yerin adres ve iletişim bilgileri açılış ve kapanış saati bilgileri çalışma saati sayfamızda detaylı bir şekilde yer almaktadır. Kadınların ilgisini çeken markalardan biri olan So Chic de bütün mağaza şube bilgileri, adres iletişim ve çalışma saati bilgileriyle Çalışma Saati' nde bulunmakadır. 

So Chic geleneksel gümüşü modern tasarımlarla müşterilerine çalışma saatlerinde sunan bir takı markasıdır. Tasarım ekibi tarafından her yıl hazırlanan yüzlerce model mağazalarının mesai saatlerinde müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Çalışan, modern, çağdaş kadın ve erkek tüketiciler için 50.000' i aşkın farklı modeliyle, yurtiçi ve yurtdışında çalışma saatlerinde mağazalarında müşterilerle buluşmaktadır. 

So Chic ülkemizde 50 şubesiyle ve dünyanın birçok ülkesinde giderek yaygınlaşan mağaza ağı ile şubelerinde mesai saatlerinde müşterilerini beklemektedir. Siz değerli kullanıcılarımız Çalışma Saati' nde So Chic' i aradığınızda bütün mağaza şubelerinin adres, iletişim ve çalışma saati, açılış saati, kapanış saati bilgilerini kolaylıkla bulabilirsiniz. 

Saygılarımızla, 
Çalışma Saati