İnsanlar hayatlarını daha güzel ve daha konforlu geçirmek için her gün yoğun mesai saatleriyle çalışıp çabalarlar. İnsanların çalışırken asıl amacı günlük temel ihtiyaçlarını karşılamaktır. İnsanlar yoğun çalışma saatlerinden kazançlarıyla günlük ihtiyaçlarını karşılarken, geleceğe daha güvenle bakmak ve yatırım yapmak için ihtiyaçlarından arta kalanlarıyla veya kredi borçlanmasıyla yatırım yaparlar. İnsanlar işlerinde harcadıkları mesai saatlerinden kazandıklarıyla yeni bir ev yeni bir araba, arsa dükkan gibi taşınmaz gayrimenkuller alarak yatırım yaparlar. Yoğun çalışma saatleriyle çalışan insanların yatırımlarını değerlendirmek için uğradığı yerlerin başında emlak yatırım ofisleri gelir.Çalışma saatleri içerisinde bu emlak ofisi şubelerine geldiklerinde emlak danışmanlarıyla nasıl bir yatırım yapacaklarına, veya nasıl bir ev alacaklarına karar verirler. Ayrıca yeni bir eve taşınmak istediklerinde veya şehir değiştirip bilmediği bir şehirde kiralayacak bir ev iş yeri ararken de emlak ofislerine ihtiyaç duyarlar.

Çalışma saati olarak kullanıcılarımızın ihtiyaç duyabileceği her kurumu, iş yerini, devlet dairlerini, bankaları, restoranları, mobilyacıları, emlak ofislerini, mağazaları yani sayamacağımız kadar bir çok sektörden iş yerinin adres ve iletişim bilgilerini , çalışma saatlerini, açılış ve kapanış saatlerini bütün detaylarıyla rehberimizde kayıt altına aldık.

Kullanıcılarımızın yoğun çalışma saatlerinden arta kalan zamanlarda vakit kaybetmemesi için gitmek isteyeceği her iş yerinin bilgilerini adres, iletişim ve çalışma saatleriyle sayfamızda bulmaları en büyük amacımızdır. Rehberimizde bütün şube, adres, iletişim bilgilerine ve açılış kapanış saatlerine yer verdiğimiz iş yerlerinden biri de Re/Max Emlak' tır. 

Re/Max 1973 yılında kurulmuştur. 97 Ülkede yaklaşık 6500 emlak ofisiyle çalışma saatlerinde gayrimenkul satışı hizmeti gerçekleştirmektedir. Re/Max Türkiye' de 1997 yılında hizmete başlamış olup 270 ofisiyle mesai saatlerinde gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Yeni iş kurmak isteyenlere franchising vermektedir. 

Çalışma Saati rehberimizi ziyaret ederek bütün Re/Max şubelerinin adres, iletişim ve çalışma saati bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımızla, 
Çalışma Saati