İnsanın hayatında en çok zaman harcadığı şeylerden biri uykudur. Gündelik hayatta çalışma saati içinde koşuşturmalardan geçirdiğimiz yoğun ve yorucu zamanlardan sonra en iyi dinlenmeyi uykuda geçiririz. Mesai saatleri dışında yaşamamızın büyük bir kısmını gündelik ortalama 7-8 saat uyuyarak geçiren insanın, hayatının en önemli parçalarından biri yataklarıdır. İşbir Yatak şubeleri, Münhasır Satış Noktaları ve bayileri, Corner Satış Mağazaları olarak geçmektedir. Yatak denince aklımıza ilk gelen markalardan biri İşbir Yatak' tır.

Uyumak insan sağlığı için büyük önem taşır ve yatakların kalitesi, rahatlığı vücut sağlığında önemli bir rol oynamaktadır. Ev eşyalarının en önemlilerinden biridir diyebiliriz. İşbir Yatak Münhasır Satış Noktalarıaynı zamanda Uyku Merkezi adı altındadır ve açılış kapanış saatleri şubeden şubeye değişiklik göstermektedir. Türkiye' nin dört bir yanında bulunan İşbir Yatak şubeleri, son teknoloji ile üretilmiş yataklarını çalışma saatleri içinde müşterilerine sunmaktadır. 

Corner Satış Mağazaları ise bayilik sistemi ile yönetilmektedir. Bu şubelerin hizmet saatleri değişkenlik gösterebilir. Size en yakın İşbir Yatak şubesinin mesai saatleri ve iletişim bilgileriyle güncel olarakÇalışma Saati rehberimizde bulabilirsiniz. 

Sevgili Çalışma Saati Rehberi Kullanıcıları, eğer rahat ve konforlu bir yatak almak istiyorsanız ve en yakın İşbir Yatak Münhasır Mağazalarının çalışma saatlerini, iletişim bilgilerini ve en yakın Corner Satış Mağazalarının açılış kapanış saatlerini merak ediyorsanız Çalışma Saati rehberimizi kullanabilirsiniz. 

İşbir Yatak Şubelerinde aldığınız rahat, konforlu ve sağlıklı yataklarda uyumanız dileğiyle... 

Saygılarımızla, 
Çalışma-Saati