Ülkemizdeki kamu bankalarından biri olan VakıfBank, '' Bir Bankadan Daha Fazlası '' sloganıyla mesai saatleri içerisinde müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak ; onlara çalışma saatleri içinde en doğru kanaldan en uygun çözüm ve değer önerilerini sunmaktadır. Bu sayede ülkemizde mesai saatleri içinde hizmet veren 924 şubesi ve çalışma saatleri dışında da hizmet veren 4025 bankamatiği (ATM' si) bulunmaktadır.VakıfBank' ın öncelikli vizyonlarından biri bölgenin en iyi, en çok tercih edilen ve değer yaratan bankası olmaktır. VakıfBank' ın temel değerleri; mesai saatleri içinde müşteri odaklı, güvenilir ve yenilikçi bir banka olmaktır. Bankanın açılış ve kapanış saatleri hafta içinde şubeden şubeye değişkenlik göstermektedir. İhtiyaç kredisi, ev kredisi veya mevduat yatırımlarınızı görüşmek için şubeye gitmeden önce Çalışma Saati rehberimizden şubeniz hakkında açılış-kapanış saatini, iletişim bilgilerini ve şubenizin şube kodunu çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca hizmet saatleri dışında da hizmet veren 4000' in üzerinde, Türkiye' nin çeşitli yerlerinde bulunan Bankamatikleri (ATM' leri) sizler için güncelleyerek rehberimize kayıt altına aldık. ATM' ler günlük yaşamımızda birçok işi kolaylaştırır. Günümüzde ATM' ler sırf para çekmek için değil; çalışma saatlerimiz dışında fatura ödememizi sağlayan, bankaların hizmet saati dışında aynı hizmeti sunan birçok bankamatik bulunmaktadır. 

Yanı sıra sizler Çalışma Saati rehberimizde kayıt edilmemiş bankaların veya diğer işletmelerin açılış ve kapanış saatlerini kayıt ederek de banka hesabınızdaki parayı arttırabilirsiniz. 

Saygılarımızla, 
Çalışma-Saati