Kargo denince ülkemizde akla gelen ilk kargo şirketleri arasında yer alan Aras Kargo ; yoğun çalışma saatleri ve Türkiye' nin her ili ve ilçesinde bulunan şubeleriyle önerilen, güvenilen, hizmet saatleri içinde her zaman ulaşılabilen bir kargo firması unvanını almıştır. Aras Kargo her geçen gün kendini daha da büyütmektedir ve çalışma saatleri dışında bazı şubelerinde de hizmet sunmaktadır. Aras Kargo Ocak ayı itibariyle 13 bölge müdürlüğü mesai saatleri içinde, 29 transfer merkezi hizmet saatleri içinde ve 825 şubesiyle çalışma saatleri veya bazı acentelerinde çalışma saati dışında da hizmet vermektedir.Kargo, firma veya şahısların birbirlerine belirli bir sürede iletilmek üzere gönderdikleri; doküman, dosya, valiz, paket, torba ve sandık gibi kap içerisinde veya doğan halindeki malzeme veya eşyalardır. Gelişen teknoloji ve insanların internet kullanımının artması, çalışma saatlerinin verimli kullanılmak istenmesinden ; e-ticaretin hız kazanmış böylelikle kargo şirketlerinin şube sayıları her geçen gün artmıştır. Türkiye' de 25-30 yıl gibi aslında kısa bir geçmişe sahip çok genç bir sektör olan kargo hizmeti serbest piyasa ekonomisinde ivme kazanmış, reel sektörün vazgeçilmez çözüm ortağı haline gelmiştir. 

Çalışma saati olarak Aras Kargo dışında da diğer kargo şirketlerinin açılış-kapanış saatlerini, şubelerinin iletişim ve adres bilgilerini size en doğru ve en kolay bir şekilde sunmak için kullanıcılarımız ile birlikte çaba sarf ediyoruz. Sizlere firmaların çalışma saatlerini, kamu kuruluşlarının mesai saatlerini, güncel olarak sunmak için her geçen gün kayıtları güncelliyoruz. 

Şimdi en yakın kargo şirketine gidip çalışma saatleri içinde sevdiklerinize güzel bir hediye gönderip sevindirmeyi unutmayın... 

Saygılarımızla,
Calisma-Saati